Calitate

DTE Systems sustine produsele de caliate: PedalBox a proiectat si fabricat cu mare grija, si indeplineste toate cerintele pentru piese tehnice si electromagnetice. Unitatea de control suplimentar îndeplineste normele specifice de calitate.

Film de redat...

Placa de circuite, ca si transmitatorul de date pentru software, sunt finisate astfel incat sa isi indeplineasca optim functiile. Conectorul de date se caracterizeaza prin greutate mica, robustete, longevitate si - foarte important - securitatea de contact extrem de mare. Poate suporta tot felul de conditii dificile, inclusiv vibratii si fluctuatii mari de temperatura.

Conceptul general privind cele mai înalte standarde

Carcasa are un capac solid EMC. PedalBox este aprobat in conformitate cu Directiva CE 89/336 (compatibilitate electromagnetica) si are marcajul CE.

Die PedalBox - ein tolles Ding

Gute Mitarbeiter, gute Produkte

Cele mai moderne materiale pentru cea mai buna performanta

Fasciculul de cabluri este conceput astfel incat asamblarea sa fie rapida si usoara. Pe baza experientei noastre, conectorii termorezistenti OEM s-au dovedit a fi elemente de legatura. Din motive de siguranta, acestia au fost supusi unor teste elaborate în propria noastra hala de productie înainte de a fi folosit ca si conectori.

Carcasa este special dezvoltata în proiectarea DTE pentru PedalBox. In scopul de a pastra greutatea la un nivel minim, a fost folosit un material usor, PA66. Este fibra de sticla armata, oferind un nivel maxim pentru duritate si rezistenta la caldura. In plus, materialul plastic este un material izolant electric special de înalta calitate pentru ecranarea de baza.

Impreuna cu capacul integrat EMC, PedalBox este eficient protejat împotriva interferetelor de frecvente radio, ceea ce înseamna ca aparatul va functiona fiabil chiar si in conditii dificile.

Bucurati-va de noul vostru PedalBox!