NOUL PEDALBOX V3.0

Mai multe programe, mai flexibil, mai multa placere de a conduce...

Cu noul PedalBox V3.0, DTE Systems GMBH a actualizat cu succes inca o data dispozitivul PedalBox, pentru a include cele mai noi tehnologii, permitand astfel companiei sa acopere multe din dorintele clientilor. PedalBox v3.0 este acum chiar mai mic, mai eficient si mai flexibil in programare...

Dincolo de standard...

In plus fata de cele trei nivele deja cunoscute, "SPORT", "SPORT PLUS" si "CITY", de acum exista si optiunea de a modifica raspunsul specific programului si, prin intermediul a 6 nivele, a-l personaliza pentru a se potrivi cu dorinta soferului, cu comutatorul "CURBA DIFERENTIATA"/ "+" sau "-"

De acum depinde numai de sofer...

In scopul de a oferi soferului un feedback mai bun, ergonomia PedalBox a fost de asemenea îmbnatatita. In loc de luminile indicatoare monocolore care au fost construite pana în prezent, acum luminile de culori diferite ofra informatii cu privire la modul curent de programare al PedalBox.

La fel de individual ca si tine...

Mai mult, clientii pot beneficia acum de un serviciu unic de la DTE Systems. In plus fata de PROGRAMELE STANDARD, PedalBox V3.0 permite acum si PROGRAMARE personalizata. Impreuna cu expertii nostri, poti avea acum programari performante, adaptate exact nevoilor tale.
Acest lucru înseama ca raspunsul acceleratiei este adaptat cu precizie si puteti obtine propriul PedalBox personalizat. In plus, nici macar nu trebuie sa duci masina la service - SC Indigo Sens SRL prin DTE Systems face toata munca pentru tine prin asistenta on-line.