Mai mult caracter pentru masina.

PedalBox.

Øyvind Øversveen
Øyvind Øversveen este un campion norvegian la drifting.
A devenit activ in lumea sportului cu motor din tara sa în 1997 si a devenit profesionist în 2002.

Conduc mai mult de 60.000 de kilometri pe an în masina personala - cea mai mare parte mergand catre evenimente si întâlniri. Oricine conduce la fel de mult ca mine, trebuie sa faca fata în mod constant diferitelor conditii si situatii in trafic, care necesita o mare flexibilitate atât din partea soferului cat si a masinii - o diferenta majora între curse si sofatul de zi cu zi.

Zi de zi, sunt blocat in "pornit-oprit" al orelor de varf si traficului de oras, si trebuie sa jonglez cu ambreiajul si frâna, totul în timp ce încerc sa ma asigur ca folosesc acceleratia economic si eficient. Daca nu fac asta, voi simti diferenta la consumul de carburant! Cu o masina sportiva ca a mea, acest lucru se tranforma uneori intr-o adevarata arta, sa nu mai vorbim despre faptul ca este foarte obositor.

Confortabilele masini tip sedan, concepute pentru croaziera au cu siguranta un avantaj aici. Dar, chiar si cu un sedan, exista adesea o multime de situatii în care trebuie a fi capabil sa conduci sportiv, si mi se pare de multe ori ca imi lipseste posibilitatea. Multe masini raspund anevoios si greoi, cu transmisia mult intarziata.

Pentru mine, PedalBox este ceva senzational, care se adapteaza cu precizie diverselor situatii. Diferitele programe pot adapta masina la orice dorinte ale conducatorul auto - la fel ca un costum facut la comanda. Prin trecerea la un alt program, am controlul complet asupra situatiei, ceea ce înseama ca un sedan poate raspunde sportiv si o masina sport poate fi manevrata in fluxurile de trafic zilnic.

PedalBox pur si simplu ofera fiecarei masini mai mult caracter, în timp ce manevrarea devine mai eficienta si mai economica.
Recomand PedalBox. Este foarte practic si usor de folosit si, dat fiind pretul, este cu adevarat minunat!.

Cu respect , Øyvind Øversveen