Pedalbox: Programe

Oricine conduce mult, se confrunta cu o gama larga de conditii de condus si situatii. PedalBox permite soferilor sa aleaga între trei nivele de putere, acestea oferind moduri de raspuns crescut. Daca stilul de condus este adaptat, PedalBox poate permite si reducerea consumului de combustibil.

Die PedalBox ist super

 

 

Alegeti intre trei programe standard. Acestea afecteaza per ansamblu experienta sofatului. Nu schimbati programul in timpul accelerarii.

"SPORT"   

In modul SPORT, raspunsul pedalei de acceleratie este îmbunatatit usor. Modul SPORT creste raspunsul pedalei de acceleratie cu pana la 16%, facându-l potrivit pentru majoritatea situatiilor.

 

"SPORT-Plus" 

Pentru soferii sportivi, va recomandam modul SPORT-Plus. SPORT-Plus include un consum optim de carburant pe toata durata turarii motorului si este perfect pentru manevre rapide in traficul rutier sau atunci cand este necesara o depasire. ATENTIE: In modul SPORT Plus, acceleratia are un raspuns instantaneu!

 

"CITY" 

Modul CITY este potrivit pentru opririle dese in traficul din oras. Aceasta garanteaza un cuplu mai bun la turatii mici, în timp ce raspunsul este programat pentru a atinge un consum economic de combustibil.

 

"OFF" 

Va recomandam modul OFF in conditiile de carosabil foarte alunecos dat de gheata, zapada sau ploaie. Setarile pedalei de acceleratie sunt acum cele de fabrica.